IMG_1588

Er zijn inmiddels 4 verschillende modellen

Cool Wall - veilig voor kinderen

HP Cool wall

Het meest geschikt model voor gebruik met jonge kinderen. Het unieke van dit model is namelijk dat door het aanbrengen van een reflector aan de binnenzijde de terra cotta koepel niet te heet wordt.  Een automatische thermostaat zorgt er tevens voor dat de perfecte baktemperatuur wordt bereikt. 

Pre-Bake - deeg bovenop 1min. voorbakken

HP Pre Bake

Het unieke van dit model is dat je het Pizzadeeg even bovenop kunt voorgaren. Daardoor is het steviger en makkelijker te beleggen om daarna direct op de bakplaat te plaatsen. Ook kun je natuurlijk de pizza die klaar is bovenop nog even warm houden terwijl je de volgende klaar maakt. 

Grill 3:1 - Pizza / raclette / grill

HP Grill

Met dit model kun je naast Pizzaretten ook bovenop heerlijk vis, vlees of groente grillen en tegelijk met de pannetjes onderin racletten, gratineren of grillen. Standaard worden Naas de 6 spatels ook 6 pannetjes meegeleverd. De koepel is van cast aluminium gemaakt.  

XL - voor grote pizza’s & BBQ

HP XL

NIEUW in 2024. Met dit model  maak je heerlijke grote pizza’s, maar in een handomdraai verander in het in een BBQ. De grill plaat heeft 2 zijden en bij de geribbelde zijde loopt het vet onderin een lekbak weg. Voor meer informatie klik hier.