IMG_1588

Pizzarette 3 : 1 - Pizzaretten - Grillen - Racletten

mdl Grill main

Dit model heeft een aluminium spuitgegoten koepel met een perfecte gelijkmatige hitteverdeling. Dit model  kan worden gebruikt voor het maken of combineren van Pizzarette, Grillen bovenop, racletten of grillen in de pannetjes onderop. 

Pizzarette

Grillen bovenop en onderop

Raclette en bovenop roosteren

Racletten met die typische Zwitserse kaas

Mocht u nog niet weten wat racletten is, dan is het zeker de moeite waard eens te proberen. U koopt de pakjes raclette kaast standaard bij de supermarkten. Eeen bekend Zwitsers merk is Emmi®. U legt een vierkant plakje in het pannetje en laat dit smelten. Van tevoren heeft u wat krielaardappeltjes in de schil gekookt en laat u de gesmolten kaas over de aardappeltjes lopen. Een augurkje,  zilveruitje en wat peper maken het compleet. Eet smakelijk!

Standaard 6 spatels en 6 pannetjes

Spatels

De spatels worden meestal gebruikt voor het Pizzaretten. Je kunt er de pizza op voorbereiden en er dan afschuiven op de bakplaat. Met kinderen is het makkelijker om de pizza op de spatel in de oven te schuiven. 

Pannetjes

Hiermee kun je oneindig veel verschillende smakelijke gerechtjes bereiden, raclettekaas smelten, iets onderin gratineren, kleine pannenkoekjes maken etc.